avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1687 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DECLARARE CONTRIBUTII SANATATE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DECLARARE CONTRIBUTII SANATATE

Buna ziua!

Societatea la care lucrez este din Iasi. Recent am angajat o persoana care are domiciliul in Botosani. Declaratiile pentru sanatate unde le depun, la Botosani sau in Iasi. Trebuie o declaratie a angajatului ca este in evidenta Casei de Sanatate din Botosani sau cum se procedeaza?... Ce trebuie sa trimit la Botosani?
Cel mai recent răspuns: camicami , utilizator 00:23, 3 Octombrie 2011
Declaratia 112 o depuneti pe www.e-guvernare.ro. La ce declaratii faceti referire?
Nu trebuie sa trimiteti nimic la Botosani.Declaratiile la sanatate le depuneti la Iasi,acolo unde isi are sediul angajatorul,veti include salariatul in D.112.Alte declaratii, la sanatate nu se mai depun.
Cu mentiunea ca, in declaratia 112, selectati casa de sanatate la care este arondat salariatul
iar salariatul este arondat acolo unde isi are sediul societatea,indiferent unde locuieste el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 100 liliana-gina liliana-gina -sa inteleg ca din aceasta luna se depune online aceasta declaratie fara sa ai nevoie de semnatura electronica?#-o (vezi toată discuția)
Punct lucru anamariacelik anamariacelik buna ziua am o problema ! o firma inregistrata in judetul botosani deschide punt de lucru in judetul cluj. ce documente prezinta la admistratia cluj?ce acte ... (vezi toată discuția)
Declaratii sanatate Vioreld Vioreld buna ziua. in cazul in care am un salariat din alta localitate, ce anexe din declaratia la sanatate trimit la casa de sanatate respectiva? (vezi toată discuția)