avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratii sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratii sanatate

buna ziua. in cazul in care am un salariat din alta localitate, ce anexe din declaratia la sanatate trimit la casa de sanatate respectiva?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 13:30, 16 Decembrie 2009
Buna ziua,

aneza 2c, 2a si 2b dupa caz. Trebuie sa fie aceleasi anexe doar sa fie schimbata Casa de Sanatate.
Alegerea casei de sanatate nu este conditionata de domiciliul salariatului.
As recomanda sa ai o discutie cu salariatul, si sa declari la adresa de domiciliu a angajatorului, pentru un salariat sa declari la o alta casa de sanatate este mai greu.
Toate declaratiile se depun acolo unde angajatorul are sediul,exceptie face declaratia de sanatate care se depune la casele de sanatate acolo unde salariatii au medici de familie,daca au declarat acest lucru.
Pentru salariatii care declara ca sunt asigurati la alte Case de Sanatate decat cea unde este arondat angajatorul atunci acolo se trimite lista nominala cu salariatii respectivi.
Declaratia de FNUASS se depune pentru toti salariatii la casa de sanatate unde este arondat angajatorul.

Numai listele nominale se depun la casele de sanatate unde salariatii au declarat ca au medic de familie.

Alte discuții în legătură

Declaratii cass onis08021 onis08021 am o nelamurire daca am un angajat care are domiciliul in alt judet declaratiilie le depun pt el la cass din judetul unde are domiciliul? iar declaratia 102 ... (vezi toată discuția)
Case de asigurari anairam_unid anairam_unid Vreau sa stiu daca firma este din bucuresti si am salariati asigurati la casmb ,opsnaj si angajati din ilfov declaratia de sanatate unde se va depune?La ... (vezi toată discuția)
Declaratie sanatate Vioreld Vioreld buna ziua. va rog sa ma ajutati cu o problema. lla declaratia de sanatate de luna trecuta la rubrica TOTAL SUMA DE RECUPERAT DE LA FNUASS am 200 lei. pentru ... (vezi toată discuția)