CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Laura Ciobeica 
	    	Moderator

Laura Ciobeica 
	    	Moderator	    

Va rog sa-mi spuneti ce inseamna urmatoarea solutie a unui proces: "Admite excepţia nulităţii acţiunii. Anulează acţiunea, ca netimbrată."?
Va multumesc!
~ final discuție ~
 TANASENASTASA	                   

buna seara.am avut un termen la un proces si ca solutie e-anulat-.ce inseamna mai exact?pt ca scrie ca,,admite exceptia netimbrarii,anuleaza cererea ca ... (vezi toată discuția)
	                    TANASENASTASA	                   

buna seara.am avut un termen la un proces si ca solutie e-anulat-.ce inseamna mai exact?pt ca scrie ca,,admite exceptia netimbrarii,anuleaza cererea ca ... (vezi toată discuția)

alexandrugrigo	                   

Buna ziua, am mai jos solutia unui dosar de contestatie la executare, imi traduceti si mie ce inseamna solutia de mai jos ? Multumesc.
Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)
	                    alexandrugrigo	                   

Buna ziua, am mai jos solutia unui dosar de contestatie la executare, imi traduceti si mie ce inseamna solutia de mai jos ? Multumesc.
Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)

loki	                   

S-a platit pentru o actiune in pretentii o taxa initiala de timbru, iar pe parcursul procesului s-a intocmit un raport de expertiza contabila, care stabilea ca ... (vezi toată discuția)
	                    loki	                   

S-a platit pentru o actiune in pretentii o taxa initiala de timbru, iar pe parcursul procesului s-a intocmit un raport de expertiza contabila, care stabilea ca ... (vezi toată discuția)