avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere

Am lucrat la o firma timp de 8 luni,si intr-o zi am fost chemat in un birou gol de catre unul din sefi care mi-a zis ca o sa inceteze colaborarea cu mine si ca de azi sa nu mami vin la lucru.Mi s-a oferit un salariu compensator si am fost pus sa semnez o cerere de concediu si una de demisie .Ce se poate face in cazul meu ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:22, 10 Septembrie 2008
Atunci v-ati facut-o cu mana dvs. Nu prea mai aveti sanse nici in instanta.
Angajatorul a fost "generos" ca v-a dat si un salariu compensator desi nu era obligat de lege.
Va doresc sanatate si spor la un nou loc de munca!
Multumesc de sfaturi tuturor
Am inteles din ce am mai citit, ca salariatul poate reveni asupra demisiei.
Ar fi ilegal?
Daca decizia de incetare a CIM a fost inregistrata la ITM nu mai poate reveni.
Sa spunem ca angajatorul chiar nu ar vrea sa piarda un salariat care demisioneaza........ de ce nu se poate duce decizie de anulare a deciziei de incetare, ce, nu se poate anula inregistrarea, nu inteleg?
Dar ei -ITM-ul - cand iti inchide carnetul de munca si uita sa inregistreze un act aditional, cum e? Ca stii ca ai numit un om contabil, iar cand ridica omul carnetul, "vine si iti da cu el in cap" ca el tot casier a ramas.... un exemplu adevarat. Iar actul aditional era in regula, la ei ...uitat pe undeva.

Alte discuții în legătură

Neintelegeri cu angajatorul-disponibilizare eleonora78 eleonora78 Buna ziua, dacama poate ajuta cineva cu niste sfaturi, va rog! Am primit o comunicare din partea angajatorului ca mi se desfiinteaza postul din cauza ... (vezi toată discuția)
Decizie de desfacere a contractului individual de munca camelllya camelllya Am primit de la fostul angajator decizia de desfacere a contractului de munca care a fost depusa la ITM in luna noiembrie 2010 : \"Avand in vedere cererea ... (vezi toată discuția)
M-am intors din concediu pentru cresterea copilului si mi se cere sa imi dau demisia alina-mihaela alina-mihaela am o nelamurire: m-am intors din concediu crestere copil in data de 25.05.2012 si mi s-a adus la cunostiinta ca firma este in perioada de restructurari, iar eu ... (vezi toată discuția)