Anaalina a scris:
Centrala este montata. Vecinii de la 2 si 3 au centrale proprii si ei taiasera deja tevile. Eu fiind la 1 si pentru ca cel de la parter a semnat primul acord cu conditia sa-si taie tevile le-am scos definitiv, practic pe la noi nu mai trece nici o teava. Administratorul stie ca avem centrala ca i-am dat procesul verbal de montare contor de gaze, deci nu ne pune la plata apei calde.
Si gigacalorimetru unde se poate monta???
v-am mai explicat anterior ce pozitie trebuie sa sustineti ca sa aveti cistig de cauza, dar se pare ca nu ati inteles, asa ca voi fi nevoit sa repet:
incercati sa sustineti ca nu dvs ati demontat acele tevi de la vecinul, ci ca el insusi a facut asta, dvs neavind acces in apartamentul dumnealui. in sustinerea dvs mai intervine si faptul ca, desi ati avut initial acordul lui ca sa va montati centrala, dupa ce radet a schimbat modelul de formular vecinul nu a vrut sa-si mai dea acordul, desi intitial a fost de acord. pai daca nu a fost de acord sa va mai re-dea acordul dupa montarea centralei, care ar fi prostul sa creada ca v-ar fi primit in casa lui sa demontati tevile care urcau pina la dvs ?
IMPORTANT dvs ati montat centrala fara a va atinge de tevile de incalzire ... asta sa sustineti ;)
de asemenea, daca mai intimpinati probleme la sectia de care apartineati, faceti o sesizare la sediul central al radet din str cavafii vechi, in spatele bisericii Sf Gheorghe, in care sa explicati situatia asa cum v-am spus, si sa specificati ca ati avut acordul vecinului inainte de montarea centralei dar nu a vrut sa-si mai dea acordul pe noul formular emis de ei, dar ca acordul vecinului exista deja la dosar. bine era daca aveati o copie a acestui dosar, ca sa nu"dispara" de acolo ;)
pentru vecinul, cred ca l-ati mai putea ameninta putin cu politia, ca si-a demontat singur tevile ca sa dea vina pe dvs, dumneavoastra neavind posibilitatea de a intra in apartamentul lui. odata ce nu v-a dat acordul pe noul formular, e logic ca nici in casa nu v-ar fi primit sa-i demontati tevile.