avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... constructie gard fara autorizatie/obstructionare acces
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

constructie gard fara autorizatie/obstructionare acces

Buna seara,
Pe scurt: una din cele 6 scari ale blocului. Vecina noua la parter de un an. De cand a venit doar reclamatii, defrisare gradina acum o luna, iar acum a sudat un gard in gradina blocului si a blocat accesul in gradina (domeniu public in adm asociatiei de proprietari) si pe trotuarul de langa bloc (cei 80 cm supr comuna, cota parte indiviza, impozit, ect). Deja exista un gradut ornamental cumparat prin asociatie de vecinii de pe coloana respectiva. Politia a fost exact cand sudau, nu are autorizatie, i-au pus in vedere sa se opreasca, degeaba. Cum se poate rezolva? Dna a spus tuturor ca lucreaza la primarie, de fapt lucreaza la spatii verzi, care odata a tinut de primarie. Doar ca se comporta de parca a cumparat tot parcul. Asociatia cu presedinte care n-a convocat AG de 3 ani, fara cenzor, administrator care n-are nici o implicare, decat acand are interes. Ingrijesc gradina asta de ani buni iar acum imi interzice accesul. A aruncat cu apa in mine si a vb urat. V-ati intalnit cu asa ceva?
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 17:36, 14 Octombrie 2011
Puteti promova o actiune si in nume propriu nu neaparat al asociatiei pentru a va permite accesul in spatiul indiviz, iar celelalte situatii le putei de asemenea reclama penal.
Daca acel vecin doreste sa amenajeze frumos spatiul din fata blocului ce problema aveti dvs. ?. Are voie sa sudeze chiar si un gardut care sa imprejmuiasca frumos spatiul pana v-a creste vreun gard viu pe acolo. Ce problema aveti dvs. ca nu puteti folosi trotuarul de protectie din jurul blocului ?. Ori il foloseati inainte ca sa va plimbati cu rolele si acum a intarcat balaia ?.:O
Nu numai presedintele este vinovat ca nu s-a organizat nici o A. G. de mai multi ani deorece toti proprietarii inclusiv dvs. trebui sa aveti grija sa se desfasoare lucrurile in mod normal pe acolo. Oricum asociatia nu poate sa intervina astfel ca acel vecin sa fie oprit sa amenajeze ceva.
Nu cred ca e cazul sa folositi acest ton.
Gradina era amenajata, exista un gardut ornamental cumparat din comert prin asociatie de proprietarii de pe acel tronson, gradina e ingrijita, are si gard viu si plante, etc etc. Nu traim in vestul salbatic.Problema e ca noua proprietara de la parter se crede pe plantatia proprie.
Acum inteleg ca acea gradina era ingrijita. Daca vecina dvs. este femeie de ce nu ii oferiti niste flori, poate va impacati si traiti in intelegere pe acolo ?.:vishenka:
si eu sunt tot femeie

Alte discuții în legătură

Spatiul din jurul blocului crysty83 crysty83 locuiesc intr-un bloc P+4,la parter cum se iese din bloc in partea dreapta.Prin fata geamurilor mele este acea \"bordura de protectie a fundatiei blocului\" ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului-legislatie ANDREI_oni ANDREI_oni Buna ziua Locuiesc impreuna cu familia la bloc, intr-un apartament proprietate personala, si pe spatiul verde din jurul blocului, mai multi vecini avem ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului danfery danfery buna ziua. de aproximativ 15 anu ma ocup de ingrijirea spatiului verde din spatele blocului unde locuiesc, eu locuid la parter. acu ceva timp, in urma unor ... (vezi toată discuția)