buna ziua!
detin un automobil inmatriculat pe Bulgaria, toate actele in regula.
acum cateva luni (4 luni) am avut un accident cu un autovehicul inmatriculat pe romania, vinovat fiind eu, iar societatea de asigurari din Bulgaria nu a despagubit in nici un fel posesorul masinii inmatriculate pe Romania.
dansul a zis ca ma da in judecata pentru neplata pagubelor, ce trebuie sa fac in cazul acesta?
o zi buna!
Aveti aici un link ce va poate fi de folos in scopul de a facilita discutiile cu asiguratorul din Bulgaria. Mai exact lista corespondentilor asiguratorilor bulgari in Romania: [ link extern ]
dupa nenumarate mail-uri la toate adresele asiguratorului, s-au hotarat si ei sa ma sune sa ma intrebe de pagubit, cum ca nu raspunde la telefon ( vrajeala). cand au vorbit cu pagubitul i-au zis ca nu e bine sa ma dea in judecata ca cica tot ei platesc, jegosi.
intr-un final au zis ca asteapta un raspuns de la societatea bulgareasca si ca in cateva saptamani il cheama la service, sper ca s-a rezolvat.
Asigurare rca
grozea
In anul 2013, cu aproximativ 2 luni inainte de a incheia contractul de leasing, am avut un accident de circulatie minor care s-a incheiat pe cale amiabila ... (vezi toată discuția)