avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ma da in judecata caci asigurarea obligatorie nu il ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ma da in judecata caci asigurarea obligatorie nu il despagubeste, ce sa fac?

buna ziua!
detin un automobil inmatriculat pe Bulgaria, toate actele in regula.
acum cateva luni (4 luni) am avut un accident cu un autovehicul inmatriculat pe romania, vinovat fiind eu, iar societatea de asigurari din Bulgaria nu a despagubit in nici un fel posesorul masinii inmatriculate pe Romania.
dansul a zis ca ma da in judecata pentru neplata pagubelor, ce trebuie sa fac in cazul acesta?
o zi buna!
Cel mai recent răspuns: crysty90 , utilizator 02:21, 27 Noiembrie 2011
Aveti aici un link ce va poate fi de folos in scopul de a facilita discutiile cu asiguratorul din Bulgaria. Mai exact lista corespondentilor asiguratorilor bulgari in Romania: [ link extern ]

Sper sa va fie de folos.
orice informatie este binevenita, momentan nimic nou, o sa postez cand aflu ceva.
dupa nenumarate mail-uri la toate adresele asiguratorului, s-au hotarat si ei sa ma sune sa ma intrebe de pagubit, cum ca nu raspunde la telefon ( vrajeala). cand au vorbit cu pagubitul i-au zis ca nu e bine sa ma dea in judecata ca cica tot ei platesc, jegosi.
intr-un final au zis ca asteapta un raspuns de la societatea bulgareasca si ca in cateva saptamani il cheama la service, sper ca s-a rezolvat.
situatia s-a rezolvat definitiv. multumesc de sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casco - dauna prin regres rca clubbero1 clubbero1 Am lovit o masina in parcare din neatentie. Din pacate eu aveam asigurare la o societatea-fantoma. M-am dus la societatea-fantoma cu persoana pagubita pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune accident in italia, polita asigurare rca din ro nykaelx nykaelx Am fost accidentat in Italia,accident cu daune doar materiale,de catre un cetatean Italian,am completat formularul de constatare amiabilă,eu având RCA ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca grozea grozea In anul 2013, cu aproximativ 2 luni inainte de a incheia contractul de leasing, am avut un accident de circulatie minor care s-a incheiat pe cale amiabila ... (vezi toată discuția)