Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema:
-lucrez intr-o institutie publica la resurse umane
- am colegi care sunt incadrati la noi in treapta 3 de salarizare de 1 an si jumatate si alte 6 luni lucrate intr-o alta institutie
Intrebarea este :
Are conditiile necesare avansarii in treapta tinand cont ca evaluarea pe 2007 a fost buna dar nu are 2 ani incheiati lucrati la noi?
Revin cu o rugaminte.
Problemele mele au ramas fara solutionare pana in ziua de azi, inclusiv vechimea in munca mi se refuza. Am depus cerere la directorul institutiei, aprobata, insa resursele umane o tin pe a lor, daca nu sunt siguri nu dau. Si sunt foarte sigura ca nici nu au binevoit sa intrebe mai departe
Eu lucrez la o casa judeteana de pensii. As dori sa ma indrumati ce ar trebui sa fac. M-am gandit sa scriu eu la Bucuresti sa primesc un raspuns doar ca nu stiu exact unde ar fi mai bine, la casa nationala de pensii la resurse umane sau la agentia nationala a functionarilor publici. Nu stiu cu cine sa iau legatura sau ce sa fac sa imi clarific situatia. Am intrebat cunostinte care au fost in aceeasi situatie ca si mine (functionari publici, dar in alte institutii) si nu au avut probleme in primirea drepturilor.
Multumesc foarte mult .
O zi buna
Promovare in grad
CAMO
Buna ziua.Vreau de la inceput sa va rog sa ma iertati daca o sa va plictisesc cu insiruirea datelor de mai jos dar sunt sigura ca mi s-a facut o nedreptate si ... (vezi toată discuția)
Acordare treapta
lapa marin
au trecut aproape trei ani de la ultima treapta de salarizare primita si nu vor sa-mi acorde pe urmatoarea.nu am fost sanctionat in nici un fel.ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)