avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se calculeaza concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se calculeaza concediul de odihna

Daca un salariat are dreptul la 21 de zile concediu de odihna, si pe parcursul acelui an va fi in concediu medical 3 luni, la cate zile de concediu de odihna va avea dreptul, tinand cont ca concediul de odihna se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic. Pe perioada celor 3 luni de concediu medical are dreptul la concediu de odihna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 3 Iulie 2012
Da, in prima instanta s-a castigat ... acum asteptam recursul ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La cate zile de concediu de odihna am dreptul daca am avut si 4 luni de concediu prenatal+postnatal ely_ ely_ Buna ziua! Am contract pe perioada determinata pana la 31 decembrie, din 10 septembrie am intrat in concediu prenatal de pe data de 15 decembrie voi intra in ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna carmenliv carmenliv O salariata aflata in concediu de crestere copil din august 2011, mai poate beneficia de concediu de odihna, avand in vedere ca in in anul 2011 aceasta a ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna Mainerici  Ctin Mainerici Ctin cf) Articolul 7 alineatul (1) din Directiva 2003/88/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 4 noiembrie 2003 privind anumite aspecte ale organizarii ... (vezi toată discuția)