avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare

Vreau sa aduc o masina din Polonia. Masina are trecute in certificatul de inmatriculare numai doua locuri pentru pasageri. In cazul in care montez bancheta inapoi, ce trebuie sa fac pentru a o inscrie cu 5 locuri?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 00:32, 16 Septembrie 2008
Fiind vorba de modificare a autovehiculului (chiar daca initial acesta avea 5 locuri) este nevoie de avizul RAR-ului.
Asta se face inainte sau dupa ce o inmatriculez?
Buhaytza a scris:

Asta se face inainte sau dupa ce o inmatriculez?

Inainte.
Multumesc pentru lamuriri... Very useful. =D>
Numai bine va doresc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare fara taxa pentru persoane cu handicap corsi corsi am o fetita cu handicap accentuat si vreau sa inmatriculez o masina pe numele ei fara taxa. Handicapul ei nu necesita nici un fel de modificare adusa masinii ... (vezi toată discuția)
Auto - ce acte sunt necesare pentru inmatriculare in tara? nicolaeselaru76 nicolaeselaru76 daca sant propietarul unei masini in spania si vreau sa o aduc in romania ce trebuie sa fac care sint actele necesare si cat ma costa . asta daca poate sti ... (vezi toată discuția)
I-am cumpărat fetei mele o mașină cu motorizare 2,0 cu factură direct pe numele ei, dar asigurarea e prea scumpă. cum aș putea să o trec pe numele meu? marcelctin marcelctin Buna ziua. Am cumparat fetei mele o masina cu motorizare 2,0 de la o firma cu factura direct pe numele fetei. Acum... marea mea uimire este la pretul ... (vezi toată discuția)