avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... intabularea unui contract de inchiriere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

intabularea unui contract de inchiriere

Buna seara,
Am un spatiu cu destinatia restaurant, noul chirias doreste sa intabuleze contractul de inchiriere. Acest spatiu de restaurant se afla la parterul si subsolul imobilului pe care il detin (imobil cu 5 nivele). Am cateva intrebari la care va rog din suflet sa imi raspundeti:
- daca poate sa intabuleze doar contractul de inchiriere de pe parter si subsol (pub);
- cu ce ma poate afecta aceasta procedura pe mine, in calitate de proprietar;
Cel mai recent răspuns: Anda Alexandra Schieszer , Avocat 22:01, 8 Octombrie 2011
daca dvs ca proprietar veti vinde acest spatiu comercial viitorul proprietar este tinut sa respecte contractul de inchiriere pe toata perioada desfasurarii acestuia daca chiriasul si l-a intabulat in CF, deoarece astfel el si-a asigurat publicitatea fata de terti, adica il poate opune oricui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lift steiner_ahnrcs steiner_ahnrcs Suntem un ONG. Asociatia Handicapatilor Neuromotor Resita(www.ahncs.eu) Sediul nostru este propritatea Asociatiei intrr-un bloc cu 10 nivele. Intrarea in ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde o uscatorie de bloc la parter chiar daca nu sunt de acord tori ? spiridus spiridus Buna ziua tuturor oamenilor de suflet care raspund celor in nevoi.... Am si eu o mare nedumerire si va rog din suflet sa-mi ascultati povestea si sa-mi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!! doresc sa înființez un restaurant , catering la ... ionut898 ionut898 Buna ziua!! Doresc sa înființez un restaurant , catering la parterul unui bloc de 6 nivele. Ma intereseaza ca inainte sa închiriez locatia si sa investesc o ... (vezi toată discuția)