avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DECL 300 online?...+ revisal nou?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DECL 300 online?...+ revisal nou?

Buna ziua!

1. Pentru transmiterea online a decl 300 [EDITAT- link invalid]

2. Se mai poate transmite revisalul vechi?... vreau sa fac urgent o angajare si inca nu mi-am instalat versiunea noua.

3. Dupa ce imi instalez versiunea noua a revisalului , se transmite tot ? Nu se dubleaza contractele?

Multumesc. :)
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: hrincaionela , utilizator 13:56, 10 Octombrie 2011
La ITM Prahova se primesc. Eu am fost mai lenes si nu am reusit transferul pe noul Revisal, asa ca am depus si pe 05/10/2011 inregistrarea unui angajat nou cu vechiul program.
...dar la declaratia 300 trebuie sa imi genereze fisierul acela "xml" ca la decl 112 (care apare in attachment) ?... mie mi-a spus ca a fost salvata cu succes declaratia si atat fara sa mai genereze fisierul "xml". este ok asa?

Multumesc. :-)
si la itm giurgiu se mai primeste revisal vechi o zi bun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal tampau gabriela tampau gabriela Cum procedez cu contractele de munca incetate dupa 01.08.2011, transmise in vechea versiune REVISAL , intrucat in noul REVISAL se preiau doar contractele ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 actualizata: ultima versiune: soft a (versiunea 12/20.07.2011), soft j (versiunea 1.5.0/18.07.2011) Valentin_buzau Valentin_buzau [b]DECLARATIA 112 actualizata: ultima versiune: Soft A (versiunea 12/20.07.2011), Soft J (versiunea 1.5.0/18.07.2011)[/b] Descarca de aici: ... (vezi toată discuția)
Transmitere online noul revisal mirelanicola.72 mirelanicola.72 va rog sa-mi spuneti daca noua varianta de revisal are optiunea de a genera doar ultimele datele introduse (in cazul adaugarii unui nou salariat, implicit un ... (vezi toată discuția)