avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare

buna ziua. am si eu o nelamurire. sunt student la geodezie si in lucrez la o firma de cadastru de peste 6 luni si sunt trecut ca muncitor necalificat in cartea de munca. as vrea sa stiu cum pot sa imi schimb incadrarea,in ce functie si dupa cat timp...intelesem ca dupa 6 luni pot fi trecut tehnician. multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: adi2011 , utilizator 13:34, 9 Octombrie 2011
In c.i.m. ce functie aveti trecuta ? .... modificarea functiei se poate face numai cu acordul ambelor parti ...
in c.i.m. sunt trecut ca muncitor necalificat(din cate stiu nu puteam sa fiu trecut pe alta functie la inceput)....as vrea sa stiu in ce functie ma pot incadra cu studiile mele eventual si dupa cele 6 luni de cand lucrez in domeniu. acordul patronului nu ar fi o problema numai ca nu stiu daca ma pot trece ca topograf,tehnician topograf sau ar fi alta funcite in care sa ma incadrez avand in vedere faptul ca sunt student la o facultate de profil.
Pentru a fi trecut in tr-o anumita functie ar trebui sa aveti si studiile necesare ocuparii acesteia ... pana la absolvirea facultatii puteti fi incadrat pe un post corespunzator studiilor medii absolvite ..
adi2011 a scris:

in c.i.m. sunt trecut ca muncitor necalificat(din cate stiu nu puteam sa fiu trecut pe alta functie la inceput)....as vrea sa stiu in ce functie ma pot incadra cu studiile mele eventual si dupa cele 6 luni de cand lucrez in domeniu. acordul patronului nu ar fi o problema numai ca nu stiu daca ma pot trece ca topograf,tehnician topograf sau ar fi alta funcite in care sa ma incadrez avand in vedere faptul ca sunt student la o facultate de profil.

Conform Codului Ocupatiilor din RO,avand in vedere nivelul dvs. de instrure din prezent,puteti fi incadrat pe functia de 311206 Tehnician topometrist
(Subgrupa majora 31, Grupa minora 311, Grupa de baza 3112)
Nivelul de instruire: 3 (studii medii sau postliceale )
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Octombrie 2011
ContSters136493, utilizator
multumesc pt raspunsuri. sa auzim numai de bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare Vioreld Vioreld am un nou angajat care a muncit o viatza ca tehnician (devize), dar in C.O.R. nu exista decat operator devize. As vrea sa-l incadrez tot ca tehnician, ca ... (vezi toată discuția)
Studii inspector securitate si sanatate in munca mirela_lmc mirela_lmc Buna seara! Lucrez la o societate in functia de operator calculator si de curand am absolvit un curs de Inspector SSM-90 de ore. Nu am absolvit facultatea ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare functie... retrogradare?! magistral magistral Buna seara, Va aduc la cunostinta urmatorul fapt cel putin...ciudat sa-i spunem. Sunt angajata de 1 an si ceva la o firma, incadrata cu functia de consilier ... (vezi toată discuția)