avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... acte carte de identitate provizorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

acte carte de identitate provizorie

buna ziua,care sunt documentele necesare ptr schimbarea cartii de identitatea,stiu ca e nevoie sa-mi fac una provizorie deoarece certificatul de casatorie este la dosarul ptr divort,multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:37, 8 Decembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos!
O mica corectura :)

Aveti nevoie de:

- 3 poze tip buletin pe care le aduceti dvs.
- certificatul de nastere original + copie
- actul de spatiu original + copie
- contravaloarea cartii de identitate provizorii: 1 leu
- timbru fiscal – 1 leu
- in cererea pentru eliberarea cartii de identitate provizorii mentionati motivele: expirare + lipsa certificat casatorie

Si desigur, cum a mentionat si @BODELALEX, cartea de identitate.

:luck:
Imi cer scuze :">
- timbru fiscal - 4 lei
buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca se poate obtine o carte de identitate provizorie fara certificatul de nastere, prezentand certificatul de casatorie + alte acte cum ar fi cele de studiu, dovada spatiului, etc ??

Alte discuții în legătură

Ci si certificat de nastere pierdute anamariacelik anamariacelik ce acte sunt necesare pentru eliberarea duplicatului la cerificatul de nastere pierdut, precum si a cartii de identitate (ambele au fost furate) care este ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cartii de identitate prin luarea in spatiu Jac7ky7 Jac7ky7 salut! sunt cetatean al R.Moldova am un coleg din Romania care doreste sa ma ia in spatiu. pot sa obtin cartea de identitate? ce documente imi trebuiesc? va ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate provizorie? raduaw raduaw Buna as vrea sa stiu daca se poate face C.i provizorie si in ce conditi se da aceasta si ce acte trebuie depuse mentionez am Pasaport Temporar pe 1an de zile ... (vezi toată discuția)