avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... efectuarea unei succesiuni notariale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

efectuarea unei succesiuni notariale

buna ziua,
de 4 zile maa angajat la u birou notarial si deja mi sa cerut safac o succesiune dar nu stiu de unde sa incep si ce sa fac/nu mi sa explicat si nu stiu cum sa procedez...pp ca am toate actele neesae va rog sa a sfatuiti cum sa procedez de la ce acte sa incep cm sa reationez actee pe care le am si cam cum ar trebui sa intocmesc certificatul de mostenitr si ce altceva trebuie sa mai fac referitor la o succesiune/va rog mult sa ma ajutati va multumesc
maine sa am toate datele roblemei daca imi puteti da o parere referitor la cea ce vam intrebat asi fi mai mult dcat recunoscatoare
Cel mai recent răspuns: catalina_rusca , utilizator 00:36, 12 Octombrie 2011
La modul cum scrieti cred ca locul dvs. nu este acolo.Notarul este cel care efectueaza procedura notariala, nu dvs.
stiu asta doar ca am vrut sa spun ca trebuie sa redactez certificatul de mostenitor pe baza actelor de la dosar si nu stiam cum dar am reusit astazi sa il redactez in baza unui model.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redactare procura succesiune cu partaj voluntar verbal sivi7 sivi7 Buna ziua. O intrebare mai speciala. Cum se poate redacta, intr-o procura de reprezentare la succesiune, cotele unui partaj voluntar verbal? Deoarece in toate ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! ce pot face pentru a schimba notarul, la care a ... marian24gam marian24gam Bună seara ! Ce pot face pentru a schimba notarul, la care a fost repartizat dosarul de succesiune, după moartea tatălui meu ? Mulțumesc ! (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor.... lumyclau lumyclau Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti si pe mine cum este cu certificatul de mostenitor. Eu si cu mama ne-am prezentat la un notar, ne-a oprit copiile dupa tot ... (vezi toată discuția)