avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... proc vb
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

proc vb

daca semnez un proces verbal ca martor ca asociatii nu au venit la convocarea AGA, voi fi chemata la proces sau pot aparea alte complicatii?
Cel mai recent răspuns: Catalina Apetrachioaei , Consilier juridic 22:42, 12 Octombrie 2011
nu!!nu veti avea nici o problema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa renunt la functia de administrator Detta Detta Am vrut sa ajut o ruda si am acceptat sa fiu administratorul unei firme SRL, unic administrator. Doresc sa renunt la functie dar nu am acordul celui pe care am ... (vezi toată discuția)
Schimbarea administratorului babylon babylon suntem doi asociati intr-o firma ,iar domnul celalalt este si administratorul societatii am convocat de doua ori aga iar dinsul nici nu a venit sa prezinte ... (vezi toată discuția)
Numire administrator special dadaella2005 dadaella2005 Buna ziua. Un SRL cu 23 de asociati a intrat in Insolventa . Unul dintre asociati e administrator , detinand 99,92 parti sociale. O parte dintre ... (vezi toată discuția)