avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sentinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

sentinta

buna seara,
cum o sentinta pronuntata in decembrie 2006 poate fii comunicata piritului doar in octombrie 2008????/
Cel mai recent răspuns: angelaileana , utilizator 22:13, 11 Octombrie 2011
ne aflam in 2011,sint inca in termen sa contestez aceasta comunicare?
angelaileana a scris:

buna seara,
cum o sentinta pronuntata in decembrie 2006 poate fii comunicata piritului doar in octombrie 2008????/

Daca a fost comunicata in 2008 ati iesit din termenul de apel...
si totusi care ar fii motivele pentru care se poate comunica cu atita intirziere?
Daca vreti sa aflati motivele mergeti la instanta sa va informati.
Avocatii nu se ocupa de comunicarea hotararilor judecatoresti.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Cand se face apel sau recurs la o hotarare judecatoreasca? carmenbn carmenbn Sotul meu este parte intr-un proces,care s-a incheiat in aprilie. Pe site apare asa:\\"Solutia pe scurt: Respinge cererea principală, ca neintemeiata. ... (vezi toată discuția)
Reluare judecata Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am si eu o intrebare : - am depus o contestatie la un proces verbal de amenda incheiat de ANAF , in ziua procesului nu am reusit sa ajung , se ... (vezi toată discuția)