avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reprezentarea în instanta a sotiei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reprezentarea în instanta a sotiei

Care este temeiul legal în baza căruia un consilier juridic poate să-şi reprezinte soţia într-un proces în faţa tribunalului ?
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 21:15, 15 Ianuarie 2012
Buna seara .
Ca licentiat in drept/jurist,si nu neaparat ca,consilier juridic,persoana licentiata in drept,poate reprezenta partile in instanta,in calitate de mandatar juridic, pentru sotul/sotia,sau rudele pana gradul 4 ,inclusiv,in baza art.68 alin.5 din C.proc.civila,dar,fara a pune concluzii.
Marius Bote .
Ultima modificare: Duminică, 15 Ianuarie 2012
Marius Bote, Practician in insolventa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai este nevoie de vreun inscris allexandru83 allexandru83 Buna ziua, In conditiile art.68 alin.(5) C.pr.civ. \"[i]Asistarea de catre avocat nu este ceruta doctorilor sau licentiatilor in drept cand ei sunt ... (vezi toată discuția)
Mandatarul consilier juridic nu poate pune concluzii în instanþã?! Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Art. 68 alin. 4 C.p.civ. s-a modificat cumva şi nu îi mai este recunoscut dreptul mandatarului consilier juridic de a formula concluzii în instanţă şi ... (vezi toată discuția)
Mandat de reprezentare doberv doberv daca un prieten are pe rol un proces civil si nu stie ce sa vorbeasca in instanta si este si emotiv daca imi face mandat de reprezentare prin notar ma pot duce ... (vezi toată discuția)