avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general sanctiuni nedeclararea 390
Discuție deschisă în Contabilitate în general

sanctiuni nedeclararea 390

rog lamuriti-ma in legatura cu modificarea amenzii la nedepunerea declaratiei 390 adica care amenda este in vigoare daca am cerut rambursare tva la luna august 2011 si am control azi 12.10.2011, daca modificarea codului a intrat in vigoare in 17.09.2011 ???multumesc
Cel mai recent răspuns: Bogdanam , utilizator 18:45, 12 Octombrie 2011
Conform art. 219^1, alin. (1) lit. b) si alin. (2) lit. b) din OUG 92/2003 modificata, amenda este de la 500 la 1500 lei cu posibilitatea achitarii in 48 de ore a 1/2 din minim. Se aplica achizitiilor intracomunitare de bunuri nedeclarate sau declarate eronat a caror fapta a fost CONSTATATA dupa 17.09.2011 indiferent daca a fost efectuata anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chelt nedeclarate in d 390 - limita minima marianasim marianasim Buna ziua, As dori sa stiu daca exista , reglementat legal undeva, vreo limita minima pentru cheltuielile (serviciile) nedeclarate in D 390 ? Care este acea ... (vezi toată discuția)
Prestari intracomunitare beatrix2010 beatrix2010 Ce se poate intampla in situatia in care o firma din Ro nu depune declaratia de prestari intracomunitare UE, dar partenerul strain o depune? (vezi toată discuția)
Cand primesti amenda pt decl 390 incorecta? Carla77 Carla77 Daca am observat ca am depus acum un an declaratia 390 eronata (mai exact am omis prinderea anumitor facturi), cand ar trebui sa ma astept la un control de la ... (vezi toată discuția)