avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cadastru si intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cadastru si intabulare

Am cumparat un teren de 10 ha anul trecut. Pt inregistrat in cadastru si intabulare trebuie sa mai platesc cv...dak da atunci kt?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 20:48, 15 Octombrie 2011
Daca ati cumparat anul trecut ar trebui sa existe cadastru, nu se mai reface. Intabularea trebuia sa fie pe numele vanzatorului si notarul trebuia sa se ocupe de intabularea pe numele dvs. Inseamna ca nu ati cumparat valabil?
normal ca aveti de platit taxe de intabulare
dar l-ati cumparat de pe titlu de proprietate?
terenul unde am cumparat face parte din cateva zeci de terenuri acordate de primarie. inainte erau campuri pustii...
pt nicko_silvia: nu inteleg intrebarea. puteti sa desfasurati?
ACTELE NECESARE PENTRU CADASTRU SI INTABULARE TEREN (FARA CONSTRUCTIE):

1. Certificat fiscal pentru Cadastru si Intabulare eliberat de Primarie - Directia Taxe si Impozite (valabil in luna in care se depune dosarul cadastral) - in original;
2. Actele de proprietate ale terenului: titlu de proprietate, contract vanzare-cumparare, certificat de mostenitor, inclusiv actele invocate in acesta- copii legalizate;
3. Actele de identitate ale proprietarului / proprietarilor - copii xerox;
4. Extras de plan parcelar avizat de Primarie (numai in cazul terenurilor extravilane sau a celor situate in "intravilanul nou") - in original.

Alte discuții în legătură

Intabulare cadastrală după moştenire Kolcsar Hajnal Kolcsar Hajnal Am moştenit împreună cu fraţii mei mai multe terenuri intravilane şi extravilane de la părinţi decedaţi. Am obţinut certificatul de moştenire şi ... (vezi toată discuția)
Vânzare tern extravilan LucianNeatu LucianNeatu Sunt proprietar a doua titluri de proprietate împreuna cu moştenitorii persoanelor ce erau proprietari ca şi mine. Cum pot sa vând partea ce mi se cuvine ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren gabiraco gabiraco Buna ziua. Am titlu de proprietate pe un teren de 10100 mp si din anul 2007 tot incerc sa il intabulez si nu reusesc. Problema este ca Primaria de care ... (vezi toată discuția)