avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cadastru si intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cadastru si intabulare

Am cumparat un teren de 10 ha anul trecut. Pt inregistrat in cadastru si intabulare trebuie sa mai platesc cv...dak da atunci kt?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 20:48, 15 Octombrie 2011
intrebam, in baza carui act il detinea vechiul proprietar...intre timp, m-am edificat din raspunsul dv. ca fiind "acordate de primarie"...dar ramane intrebarea de ce nu s-a intabulat pe numele dv. in momentul autentificarii la notarul public a actului de vanzare-cumparare?! ce scrie in contractul dv?( el este cheia)
nu il mai am
multumesc
puteti obtine o copie legalizata de la biroul notarial unde a fost incheiat/autentificat contractul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare cadastrală după moştenire Kolcsar Hajnal Kolcsar Hajnal Am moştenit împreună cu fraţii mei mai multe terenuri intravilane şi extravilane de la părinţi decedaţi. Am obţinut certificatul de moştenire şi ... (vezi toată discuția)
Vânzare tern extravilan LucianNeatu LucianNeatu Sunt proprietar a doua titluri de proprietate împreuna cu moştenitorii persoanelor ce erau proprietari ca şi mine. Cum pot sa vând partea ce mi se cuvine ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren gabiraco gabiraco Buna ziua. Am titlu de proprietate pe un teren de 10100 mp si din anul 2007 tot incerc sa il intabulez si nu reusesc. Problema este ca Primaria de care ... (vezi toată discuția)