Daca ma poate ajuta si pe mine cineva si sa ma lamureasca. Suntem o firma de creare softuri si de webdesign. Va rog sa-mi spuneti daca avem nevoie de autorizatia de functionare (cea de la primarie ) si ce acte am avea nevoie daca chiar ne trebuie:D
Va multumesc.
Buna ziua.Eu as vrea sa va intreb daca aceasta autorizatie se solicita pt punctele de lucru unde se desfasoara activitate de magazin mixt.alimente, sucuri, paine, bauturi.Inca nu am finalizat inregistrarea punctului de lucru, asa ca nu am un Certificat Constatator.Deci nu ma alergati.B-)Astept un raspuns si va multumesc.Cu respect, Crina
Odata cu inregistrarea punctului de lucru completati si declaratia despre care vorbeam mai sus (model 2) sau model 3 [ link extern ]
si veti primi si dvs. certificatul despre care vorbeam mai sus.
Buna ziua.Va multumesc pt rapiditatea raspunsului.Si da, sunt sigura ca o sa primesc Certificatul Constatator, doar am precizat ca nu este finalizata procedura de obtinere in acest moment.;)
Cu respect, Crina
Noi nu avem pe punct de lucru alimente sau orice alt produs de vanzare.
Pe punctul de lucru suntem 7 oameni care se ocupa cu realizarea si implementarea unor softuri pentru internet la diversi clienti. cu care avem contracte .Asta este toata activitatea noastra.