Nicoleta Silvia H. 
	    	Consilier juridic

Nicoleta Silvia H. 
	    	Consilier juridic	    

ContSters126538 
	    	Utilizator

ContSters126538 
	    	Utilizator	    

tudorioan 
	    	Utilizator

tudorioan 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 marysimo	                   

Doresc să obțin o copie a întregului dosar medical al copiilor mei minori de la un spital la care am fost internați. Pe adresă la ce lege să fac referire ... (vezi toată discuția)
	                    marysimo	                   

Doresc să obțin o copie a întregului dosar medical al copiilor mei minori de la un spital la care am fost internați. Pe adresă la ce lege să fac referire ... (vezi toată discuția)

Raresh_81	                   

Buna seara,
Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Sotia a nascut gemeni duminica trecuta (20 iulie). Desi copiii pun in greutate si au o stare generala buna, ... (vezi toată discuția)
	                    Raresh_81	                   

Buna seara,
Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Sotia a nascut gemeni duminica trecuta (20 iulie). Desi copiii pun in greutate si au o stare generala buna, ... (vezi toată discuția)

teodorescu sorinela	                   

Un fost pacient intr-un spital public poate solicita copie dupa foaia de observatie?este obligat spuitalul sa-i elibereze copie dupa foaia de observatie?in ... (vezi toată discuția)
	                    teodorescu sorinela	                   

Un fost pacient intr-un spital public poate solicita copie dupa foaia de observatie?este obligat spuitalul sa-i elibereze copie dupa foaia de observatie?in ... (vezi toată discuția)