Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Ma poate lamuri cineva ? Care este temeiul de drept referitor la intrebarea 85 din grila 2? In cazurile in care in cursul urmaririi penale , dosarul cauzei este solicitat in acelasi timp de instane diferite....
Trebuie aplaudat UNBR pentru acest examen....pentru ca doar cei buni merita sa fie avocati. La mine in judet anul trecut din 24 a intrat unul singur. Bravo lui!
Bogdan, asta nu este examen ci poate fi calificat un macel. Inteleg sa nu fie unul usor, dar nici in halul asta. Una e sa intre cine merita si alta e sa intre un nr infim de mic
Gandeste-te ca Baroul nu este Inm, unde pe perioada cat te pregatesti primesti niste bani (ai spus si tu ca e o viata grea, plina de taxe).
La barou daca esti admis si nu esti bun piata te sanctioneaza, in sensul ca nimeni nu vine la tine sa il reprezinti iar casele de avocatura nu te vor si mori cu titlu de avocat de gat.
Spuneai ceva de vile, masini si ce mai ziceai pe acolo, isi imaginezi ca gata, esti admis si baroul arunca dupa tine cu masina, vila si banii. Fals!!!
Ne dorim sa fim avocati sau judecatori, haideti sa gandim cand spunem/scriem ceva!
Urez succes tuturor, sunt oameni care au avut ghinion si care acum sufera. Dar gata. Mergem inainte. Si eu am pierdut in viata, toti am pierdut. Nu trebuie sa ne lasam batuti. De multe ori un pas inapoi inseamna doi inainte. Va rog sa incetati cu atacurile la persoana. Nu isi au rostul. Observ ca "domnul judecator" a disparut :))
Trebuie aplaudat UNBR pentru acest examen....pentru ca doar cei buni merita sa fie avocati. La mine in judet anul trecut din 24 a intrat unul singur. Bravo lui!
Cu privire la OEPA...haideti fratilor ca nu e greu. M-as vaieta mai mult de procedura civila decat de OEPA. E chiar fun :)