Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
radul22 a scris:
Sunt convins ca sunt 'n' aranjamente. Tind sa cred ca in cazul tau si al altora descrise mai sus sunt doar greseli umane, ce vor corectate la contestatii. Bafta mare!
cum este posibil sa existe cel putin 20 de "greseli umane" la nivel national cum este si in cazul meu unde la penal imi lipsesc 4 puncte si in aceeasi situatie se gasesc si adi_09 si doomkikidex, si mai mult decat atat cine ne da inapoi stresul prin care trecem pana isi repara ei greselile?????
Si eu am ramas surprins de nota de la dr. penal. In cazul meu nu au disparut decat 2 puncte(nu ca ar fi putin dar in comparatie cu altii se pare ca e bine), in contextul in care la celelalte materii am apreciat foarte bine cam ce nota voi avea. Nu o sa fac contestatie pentru ca am promovat examenul, desi nota de la penal m-a adus foarte aproape de limita. Bafta multa pentru cei cu probleme la penal iar daca vreti sa strangeti semnaturi sau sa faceti alte demersuri eu va sustin si va ajut cum pot.