Buna ziua tuturor!!!
Multumesc mult Fat Frumos, multumesc mult tuturor pentru rabdarea de care dati dovada si imensa intelegere.
reusisem sa incurc p.f. cu p.j. si impozitele. sincer,nu e tocmai bine sa fi "greu de cap" dar....mi se mai intampla :( chiar imi este jena ca a trebuit sa insist dar sper ca nu v-ati suparat pe mine. am priceput acum si va trebui sa ma gandesc mai bine cand incerc sa spun ce nu inteleg.
Cu imens respect pentru oamenii ca dumneavoastra si pentru acest forum, va doresc o zi buna in continuare si mult succes!!:luck:
Multumesc mult Ghola pentru incurajare,va multumesc mult tuturor!!!
:yes: daca nu am momente de neliniste......inseamna ca nu merg mai departe si ai dreptate....de multe ori chiar plang cu adevarat cand vad ca mintea mea refuza sa gandeasca, dar........cand ai un vis de implinit, nu conteaza lacrimile si noptile de nesomn!!! acum sunt fericita ca am inteles partea cu dividendele (partial-mai este de invatat) dar....deja am alta problema acum. merg sa caut prin forum. cateodata simt ca vreau sa renunt dar.......cu ajutorul dumneavoastra, iata ca merg mai departe.
Niciodata nu voi reusi sa va multumesc indeajuns nici dumneavoastra nici oamenilor din celalalt forum care m-au ajutat sa imi iau zborul si cu ajutorul carora v-am cunoscut pe dumneavoastra.
Infinit respect!!!
P.S.- exista aici o sectiune (nu stiu cum sa ma exprim mai bine) unde dumneavoastra puteti discuta despre diverse intamplari, despre viata, despre greutatile prin care ati trecut ca sa va puteti indeplini visul? stiu ca exista un loc unde se poate discuta cultura generala si de unde poti invata foarte multe, pacat ca nu prea aveti dv. timp sa intrati acolo ptr. ca aveti multe de oferit celor ca mine. zic si eu dar nu trebuie sa ma luati in seama, cred ca m-am obisnuit aici... mai bine iau o pauza ca vorbesc cam mult....scuze:closedtopic::coffee: