avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit dividende firma
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit dividende firma

Buna ziua,

Am si eu doua intrebari:
-Cand se impoziteaza dividendele unei firme? Cu cat?
-Cum se impoziteaza profitul unei firme? Cu cat?


Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: maria3000 , utilizator 00:38, 27 Septembrie 2008
maria3000 a scris:

P.S.- exista aici o sectiune (nu stiu cum sa ma exprim mai bine) unde dumneavoastra puteti discuta despre diverse intamplari, despre viata, despre greutatile prin care ati trecut ca sa va puteti indeplini visul? stiu ca exista un loc unde se poate discuta cultura generala si de unde poti invata foarte multe, pacat ca nu prea aveti dv. timp sa intrati acolo ptr. ca aveti multe de oferit celor ca mine. zic si eu dar nu trebuie sa ma luati in seama, cred ca m-am obisnuit aici... mai bine iau o pauza ca vorbesc cam mult....scuze:closedtopic::coffee:


:coffee::training::yeah:
:happy:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate liliana alba liliana alba buna ziua, am o societate care are profit nerepartizat din 2007, acum patronul vrea dividende, cu ce cota impozitez acestea cu 10 sau 16%?persoana juridica ... (vezi toată discuția)
Impozit pe dividende ? mimiz mimiz Buna Daca stiu bine impozitul pe profit este de 16 %, iar impozitul pe dividende este la fel 16%. In cazul in care asociatul unic al unei firme este o ... (vezi toată discuția)
Dividende filip lumi filip lumi In anul 2009 am repartizat o parte din profitul net, aferent anului 2008, in contul 117, la cerintele banci. Pot repartiza acum , in 2010, aceasta suma in ... (vezi toată discuția)