avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cursuri de perfectionare acreditate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cursuri de perfectionare acreditate

Buna ziua! Ma poate ajuta cineva referitor la niste informatii privind acele cursuri de acreditare/perfectionare in domenii precum achizitiile publice, obtinerea de fonduri structurale europene si altele in acest gen?

1. Sunt acreditate de guvern aceste cursuri si daca da care institutii sunt acreditate si care nu?
2. Cat de corecte sunt aceste cursuri? Din ce m-am interesat pentru 2 zile de cursuri se platesc cam 1000 Ron si se obtine o diploma care poate folosi sau nu la ceva...
3. Se pot folosi cu succes aceste diplome la ceva?
4. Ce institutii ar fi cele mai indicate in a urma aceste cursuri? Eu am gasit pe net foarte multe... nici nu stiu ce sunt firme, organizatii, institutii, scoli etc....:O Majoritatea promit mult, cer multi bani dar nu ofera nici o garantie la nimic...
Cel mai recent răspuns: ContSters210520 , utilizator 13:58, 18 Octombrie 2011
Acreditarea este una si perfectionarea este alta.... La "documente utile" gasiti postat un document cu elemente pe care trebuie sa le solicitati formatorului pentru a verifica daca este sau nu autorizat.
Care "documente utilie" ?:-/
Sus in dreapta, unde scrie Bine ai venit Iulian81 ai Vezi documente utile ! Altreilea sau al patrulea are autor pe gigi47 !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri expert accesare fonduri europene Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate recomanda cineva vreo institutie in care as putea sa fac niste cursuri bune pentru accesare de fonduri europene?? Am vorbit cu cineva din ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri structurale vizante vizante intrucat detin o mica firma, care incearca cu greu sa supravietuiasca, si intentionez sa accesez fonduri structurale as dori sa stiu care din cursurile de mai ... (vezi toată discuția)
Legislatie privind acreditarea cursurilor online Blu37 Blu37 Am accesat site-ul cnfap.ro si m-am documentat despre acreditarea cursurilor pentru adulti (perfectionare, calificare, etc) in stilul formal, adica la clasa. ... (vezi toată discuția)