avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... executare contract lohn
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

executare contract lohn

care este calea cea mai buna pentru recuperarea creantelor rezultand din contractul de lohn , neexecutat de beneficiar -societate comerciala cu sediul in italia . competenta este data prin clauza -curtii de arbitaj comercial de la bucuresti.
producatorul mai are marfuri nelivrate
somatie de plata , actiune rezultand din oug 119/2007 , actiune comuna?Cel mai recent răspuns: ENGFULL , utilizator 13:08, 5 Noiembrie 2008
somatia de plata
multumesc pentru raspuns .
de ce nu actiune intemeiata pe oug 119/2007?
instanta comuna sau curtea de arbitraj
daca am un contract in care in care instanta competenta pt solutionarea litigiilor este curtea de arbitraj pot merge pe somatie? la judecatorie?#-o
Ultima modificare: Miercuri, 5 Noiembrie 2008
Alina Tabara, Consilier juridic
sigur ca da ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arbitraj camera de comert jurist28 jurist28 Buna ziua. speta ar suna in felul urmator: o persoana fizica autorizata trebuie sa isi recupereze o suma de la societate comerciala, reprezentand ... (vezi toată discuția)
Clauza compromisorie CI Ioana Butan CI Ioana Butan Am fost dati in judecata pe calea ordonantei de plata in vederea recuperarii unei sume de bani. Intre parti este incheiat un contract care are inserata clauza ... (vezi toată discuția)
Mai trebuie sa fac procedura concilierii? glo glo o societate comerciala are contract de prestari servicii cu un debitor-societate comerciala.daca vreau sa introduc somatie pe oug 119 mai trebuie sa mai fac ... (vezi toată discuția)