avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general MOD DE CALCUL DOBANDA LEGALA!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

MOD DE CALCUL DOBANDA LEGALA!

Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu modul de calcul al dobanzii legale. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: zdnicol , utilizator 08:50, 21 Octombrie 2011
Nu am fost inteleasa. As dori modul de calcul al dobanzii legale pentru neplata la scadenta a datoriilor catre furnizor conform unui contract de prestari servicii. Precizez ca in contract nu sunt stipulate nici dobanzi si nici penalitati, motiv pentru care furnizorul ne solicita plata acestor dobanzi legale. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere chemare in judecata pentru daune interese pltgeorge pltgeorge Uff, este prima cerere pe care o fac. Nu stiu daca este prea lunga si am sa fiu amendat de moderatori, dar am sa risc. Intrebarea care as dori sa o pun este ... (vezi toată discuția)
Dobanda de referinta a bnr pt valuta 2008 ContSters57265 ContSters57265 Am nevoie de dobanda de referinta a BNR pentru un contract in Euro, obtinut de la o societate afiliata din UE, si contractul a se incadra cf art 23, alin 5 si ... (vezi toată discuția)
Nivel dobanda referinta bnr Geo_2008 Geo_2008 buna ziua va rog tare mult sa-mi spuneti si mie care este nivelul dobanzii de referinta a BNR pentru imprumuturile in valuta valabil pentru anul ... (vezi toată discuția)