Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →
Am o proleba legata de contul 4092;
este vorba de o fact (mai multe de fapt) din grecia de la o doamna arhitect ptr. societatea la care eu fac conta primara sub indrumarea doamnei contabil sef.
Pe factura scrie asa: "design structural-arhitectural", asa suna traducerea din greaca in rom. in mod normal nu este problema mea dar vreau sa STIU!
eu am inteles de la mai multe persoane ca aceasta factura intra la prestari servicii cont 4092, dar....doamna contabila mi-a spus ca este factura de consultanta si nu are cum sa fie in 4092 dar nici nu imi explica de ce. Pe factura nu scrie nici "consultanta" si nici " servicii design........".
Va rog frumos sa imi spuneti cum trebuie facuta inregistrarea corect!
Va multumesc anticipat pentru ajutor.:help: nu stiu cine are dreptate si sunt in ceata
P.S.- doamna contabila mi-a spus doar ca nu este avans si de aceea nu merge 4092 dar......ce are avansul cu 4092? :help:
#-o am intrat in ceata de tot.....adica ce am spus eu in mesajul celalalt este total gresit? adica fact. de la greci ptr. prest.serv. design structural si arhitect. trebuia inregistrata de fapt in 409?
Imi cer mii de scuze ca insist dar trebuie sa inteleg ptr. ca altfel imi iau notitele aiurea #-o (daca mai fac mult asa o sa raman fara ziduri in casa)
de ce nu poate intra in 4092? nu este fur.-deb. de prestari servicii? :hm: aoleeeuuuu.....pai da, 409,adica am facut bine 4092, fiind vorba de prest. serv. (dar nu cu avans ptr. ca s-a achitat toata suma)? ce Dumnezeu e incurcatura asta la mine in cap :-/
Va multumesc mult de tot pentru intelegere :(
~ final discuție ~