avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general achizitie termopane
Discuție deschisă în Contabilitate în general

achizitie termopane

Firma x a cumparat termopane...4 facturi cu transa 1, transa 2, 3 si patru...mai apoi urmeaza sa factureze serviciile...total valoare 20000...cum se poate inregistra?administratorul firmei le vrea pe cheltuieli...

multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 00:59, 21 Octombrie 2011
Pentru ce sunt aceste termopane? Am inteles bine? Cele patru facturi contin tamplarie PVC si urmeaza o factura de prestari servicii, adica montarea acestora?
Sigur ca se pot trece la cheltuieli daca facturile sunt platite de firma .
cazacuioana a scris:
Sigur ca se pot trece la cheltuieli daca facturile sunt platite de firma .


Doamna avocata am tot respectul si stima pentru profesia Dvs., insa sunt anumite achizitii, care in contabiliatate nu se pot inregistra pe cheltuieli.

Modernizarea pensiunii...firma are ca obiect de activitate, o pensiune...da...cele 4 facturi sunt de fapt termopanele...si urmeaza o alta factura cu serviciile de montare a acestora ...dar in octombrie...si eu trebuie sa fac situatia pe septembrie...
Se inregistreaza ca modernizare adusa cladirii si apoi se amortizeaza.

cazacuioana a scris:

Sigur ca se pot trece la cheltuieli daca facturile sunt platite de firma .


Alte discuții în legătură

Renovare sediu miricadana miricadana pentru renovare sediu (gresie, usi, parchet, vopsit, mobila, frigider, cuptor, hota) cum se inregistreaza pe contul 6028, 604 sau toata valoarea pe 611. Si ... (vezi toată discuția)
Investitii la un spatiu inchiriat tatiana1 tatiana1 Buna seara, am urmatoarea situatie: La un spatiu inchiriat a fost montata tamplarie termopan , s-au efectuat lucrari de inlocuire pardoseala,inlocuire de ... (vezi toată discuția)
Debit 231 din anii precedenti krika742006 krika742006 Am o problema pe care nu stiu cum pot sa o rezolv la data de 31.12.2010. In debitul lui 231 am sold de 46093 lei, adica in anii 2007 si 2008 la sediul firmei ... (vezi toată discuția)