avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL -RAPORTUL PE SALARIAT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL -RAPORTUL PE SALARIAT

Buna ziua. As dori sa ma lamureasca si pe mine cineva daca se poate, deoarece oriunde sun, mi se raspunde ca nu stiu...Lucrez la o societate cu 300 angajati. Am transmis Revisal-ul nou, fara probleme.=D> Problema este ca intre timp am avut niste modificari referitor la salariu(negociere cu 1 octombrie). Am introdus salariile, dar din greseala la data nu am salvat data de 1 octombrie, si mi s-a salvat de ex. 17 octombrie.#-oAm intrat la corecturi si am corectat, dar la Raportul pe salariat nu mi se mai modifica, imi ramane tot data de 17 octombrie.:((Cum sa fac sa imi apara Raportul ok? Si inca ceva: In luna Noiembrie, va trebui sa modific din nou pentru luna Octombrie sporurile la fiecare salariat(300), deoarece avem sporuri care se modifica, in functie de timpul lucrat, si asta nu pot sa stiu decat dupa ce am statele de plata gata( in luna Noiembrie), si atunci vin in Revisal si fac modificari, la data introduc data de 1 Octombrie , si atunci in Raport pe salariat, ce imi va aparea??????????? 2 modificari cu 1 Octombrie? (o data salar modificat pentru negociere si o data salariul modificat datorita sporurilor?) Multumesc celor care vor fi amabili sa ma lamureasca.
Cel mai recent răspuns: raduemy , utilizator 13:04, 21 Octombrie 2011
Buna ziua,
Din cate stiu eu data inscrisa este data la care se face modifica in revisal . Si mai este pe forum

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Joi, 20 Octombrie 2011
roxi8423, utilizator
Pai asta este problema. Dupa ce am introdus salariul nou , nu am introdus la data, data de 1 octombrie 2011, si mi s-a salvat data de 17 octombrie 2011. Si chiar daca am corectat dupa aceea, la Raportul pe salariat imi apare tot data de 17 octombrie 2011. La ceilalti salariati, la care am introdus data de 01 octombrie 2011 ca data de modificare salar, imi apare in Raportul pe salariat, ...de la data angajarii pana la data de 01 octombrie 2011 salariul X, iar de la data de 01 octombrie 2011 si pana in prezent, salariul schimbat.
Imi pare rau dar in cazul asta nu pot sa va ajut...nu m-am confruntat cu asa ceva si sper sa nici nu se intample daca toata lumea zice ca nu stie. Incercati sa vorbiti la ITM la informatica. Multa bafta.
@ raduemy
Normal ar fi sa faceti corectie/modificare pe data de la care isi produce efecte si sa selectati data de 01.10.2011
Va multumesc pentru raspunsuri. Exact asa am facut, am facut corectie cu 1 octombrie 2011, iar apoi cand am intrat pe Raport salariat, nu mi s-a modificat, imi apare tot 17.10.2011.La informatica imi spune sa intreb altundeva, ca nu ei au facut programul .

Alte discuții în legătură

Revisal - probleme de functionare si de completare Cornel  Vasile Cornel Vasile Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si ... (vezi toată discuția)
De ce cand modific salariul in revisal, suma cuvenita pentru sporul de vechime se modifica si la salariul anterior? raduemy raduemy Buna ziua. Am o problema in REVISAL si nu stiu cum sa o gestionez. Am salariati cu salarii negociate la care se aplica un spor de vechime in % in functie de ... (vezi toată discuția)
Urgent gresit salariati revisal - alta firma cioc natalia cioc natalia Buna seara, va rog urgent un raspuns.... Am inregistrat in revisalul cel nou, salariati(contracte) pe firma X care nu trebuia, dar de fapt trebuia pe firma Y. ... (vezi toată discuția)