avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL -RAPORTUL PE SALARIAT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL -RAPORTUL PE SALARIAT

Buna ziua. As dori sa ma lamureasca si pe mine cineva daca se poate, deoarece oriunde sun, mi se raspunde ca nu stiu...Lucrez la o societate cu 300 angajati. Am transmis Revisal-ul nou, fara probleme.=D> Problema este ca intre timp am avut niste modificari referitor la salariu(negociere cu 1 octombrie). Am introdus salariile, dar din greseala la data nu am salvat data de 1 octombrie, si mi s-a salvat de ex. 17 octombrie.#-oAm intrat la corecturi si am corectat, dar la Raportul pe salariat nu mi se mai modifica, imi ramane tot data de 17 octombrie.:((Cum sa fac sa imi apara Raportul ok? Si inca ceva: In luna Noiembrie, va trebui sa modific din nou pentru luna Octombrie sporurile la fiecare salariat(300), deoarece avem sporuri care se modifica, in functie de timpul lucrat, si asta nu pot sa stiu decat dupa ce am statele de plata gata( in luna Noiembrie), si atunci vin in Revisal si fac modificari, la data introduc data de 1 Octombrie , si atunci in Raport pe salariat, ce imi va aparea??????????? 2 modificari cu 1 Octombrie? (o data salar modificat pentru negociere si o data salariul modificat datorita sporurilor?) Multumesc celor care vor fi amabili sa ma lamureasca.
Cel mai recent răspuns: raduemy , utilizator 13:04, 21 Octombrie 2011
Am avut o situatie asemanatoare si de pe Raport Salariat nu am reusit sa "sterg"nimic,
din contra imi apareau alte randuri, dar imi pastra "eroarea initiala".
Am scris celor de la Suport Registru, mi-au dat nr. la sesizarea respectiva dar nu mi-au transmis nici pana acum raspuns la problema.
cei de la IT din firma m-au intrebat daca am salavat baza de date ( nu o facusem atunci), si pana la urma am reintrodus toti salariatii tocmai din cauza acestui Raport Salariat care pastra
eroarea, (oricate incercari am facut).
Da, multumesc de raspunsuri. Problema este ca eu am transmis revisalul nou si lucrez de ceva vreme in el. De cand l-am transmis, am aviut angajari, lichidari, si l-am tot transmis. Acum cum sa mai sterg toti salariatii si sa ii mai introduc din nou? Cu toate ca am 300 salariati, in 2 zile as introduce iarasi, si m-as incadra pana la 1 noiembrie, dar odata transmis,,,,,,ce sa fac? Am trimis e-mail si celor de la Suport Registru, dar deocamdata .....nimic. Daca primiti un raspuns va rog sa ma tineti la curent. Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - probleme de functionare si de completare Cornel  Vasile Cornel Vasile Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si ... (vezi toată discuția)
De ce cand modific salariul in revisal, suma cuvenita pentru sporul de vechime se modifica si la salariul anterior? raduemy raduemy Buna ziua. Am o problema in REVISAL si nu stiu cum sa o gestionez. Am salariati cu salarii negociate la care se aplica un spor de vechime in % in functie de ... (vezi toată discuția)
Urgent gresit salariati revisal - alta firma cioc natalia cioc natalia Buna seara, va rog urgent un raspuns.... Am inregistrat in revisalul cel nou, salariati(contracte) pe firma X care nu trebuia, dar de fapt trebuia pe firma Y. ... (vezi toată discuția)