avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare in minus la cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare in minus la cartea de munca

Vreau sa stiu si eu daca in cartea de munca se poit face si modificari in minus ? :O
Din moment ce in luna iunie salariul net este de 745, in luna iulie de 870, se poate ca in luna august sa fie de 660lei?/#-o
Sa imi raspunda si mie cineva . VA ROG DIN SUFLET
MULTUMESC ANTICIPAT.
Ultima modificare: Joi, 18 Septembrie 2008
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat Todorese Doina , Avocat 18:29, 18 Septembrie 2008
Fiti mai explicita. Ati vazut dvs. cartea de munca cu operatia de micsorare?
Salariul in luna august poate fi mai mic din alte motive: ore lipsa de la program, invoiri, nu inseamna ca i-a micsorat salariul tarifar. Este vorba de o adeverinta de venit?
Pai haideti sa fiu mai explicota .
Este angajata la stat ca ingrijitoare, si am vazut cartea de munca dar doar cu maririle nu si cu micsorarea de salariu .
In rubrica salariu de baza ultima modificare este de 870 lei iar pe luna august zice ca salariul de baza s-a facut 660lei.
Intrebarea mea este daca se poate modifica salariul de baza ?
pasca28 a scris:

Vreau sa stiu si eu daca in cartea de munca se poit face si modificari in minus ? :O
Din moment ce in luna iunie salariul net este de 745, in luna iulie de 870, se poate ca in luna august sa fie de 660lei?/#-o
Sa imi raspunda si mie cineva . VA ROG DIN SUFLET
MULTUMESC ANTICIPAT.

Este posibil o astfel de modificare, in urmatoarele conditii:
1. Existenta unui act aditional la c.i.m. prin care se modifica salariul.
2. Plata unor ore suplimentare pe lunile anterioare, iar pe luna august nu ati efectuat asa ceva.
3. Existenta unor zile de CFS.
Subscriu la raspunsul lui Elis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare salariu rrramor rrramor Din cate stiu, orice modificare a CIM se realizeaza doar cu acordul salariatului si totusi....se poate modifica salariul anhajatului pe carea de munca fara ... (vezi toată discuția)
Intrebare Vioreld Vioreld salutare. am un salariat cu norma intreaga a carui contract expira pe 15.10. Angajatorul vrea sa-i facem contract pe perioada nedeterminata, dar cu contract ... (vezi toată discuția)
Act aditional de suspendare pt. "invoit" ? oti oti In cazul "invoirilor" adica salariati care nu mai au zile de concediu dar imi vin cu cereri de invoiri pentru diverse probleme personale... suntem obligati ... (vezi toată discuția)