avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... acte necesare infiintare pfa topografie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

acte necesare infiintare pfa topografie

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca pentru infiintarea PFA in domeniul topografiei este nevoie de autorizarea OCPI.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:49, 20 Octombrie 2011
Acte necesare infiintare PFA cu obiect de activitate topografie aici:
[ link extern ]
Trebuie sa anexati la setul de acte in vederea inregistrarii in registrul comertului un document care atesta pregatirea profesionala in domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa ada92 ada92 buna ziua. sunt manichiurista si vreau sa devin pers. fizica autorizata. Va rog sa-mi spuneti care sunt demersurile necesare , unde trebuie sa ma prezint si in ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa zimbrul68 zimbrul68 Buna ziua, As dori sa-mi infiintez un PFA Ca acte necesar am aflat ca trebuie: o copie dupa actul de identitate al viitoarei persoane fizice autorizate / ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru schimbarea numelui de pfa Joanname10 Joanname10 Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce acte sunt necesare pentru schimbarea numelui de PFA (dupa casatorie ) pentru a le depune la Registrul Comertului ? (vezi toată discuția)