Ligia Stanescu 
	    	Contabil

Ligia Stanescu 
	    	Contabil	    

zimbrul68 
	    	Utilizator

zimbrul68 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 danid	                   

Doresc sa infiintez un PFA, iar impozitul sa fie pe norma de venit. Care sunt codurile CAEN acceptate in judetul Timis pentru Servicii Informatice? Am vorbit ... (vezi toată discuția)
	                    danid	                   

Doresc sa infiintez un PFA, iar impozitul sa fie pe norma de venit. Care sunt codurile CAEN acceptate in judetul Timis pentru Servicii Informatice? Am vorbit ... (vezi toată discuția)

adrianc	                   

Doresc sa infiintez un PFA/SRL pentru a putea presta servicii web design/development.
Intrebarile mele ar fi urmatoarele:
1.  Daca pe PFA pot sa am mai mult ... (vezi toată discuția)
	                    adrianc	                   

Doresc sa infiintez un PFA/SRL pentru a putea presta servicii web design/development.
Intrebarile mele ar fi urmatoarele:
1.  Daca pe PFA pot sa am mai mult ... (vezi toată discuția)

valentina370	                   

Buna ziua, va rog spuneti-mi daca am o intrepridere individuala  neplatitoare de TVA in al carui certificat constatator este trecut \" 4791-comert prin ... (vezi toată discuția)
	                    valentina370	                   

Buna ziua, va rog spuneti-mi daca am o intrepridere individuala  neplatitoare de TVA in al carui certificat constatator este trecut \" 4791-comert prin ... (vezi toată discuția)