Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

serbo 
	    	Utilizator

serbo 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Georgescul Georgeasca	                   

in fapt.
copilul este nascut din afara casatoriei. are actualmente 6 ani. mama nu a intentat pana in prezent actiune in stabilirea paternitatii. 
in ... (vezi toată discuția)
	                    Georgescul Georgeasca	                   

in fapt.
copilul este nascut din afara casatoriei. are actualmente 6 ani. mama nu a intentat pana in prezent actiune in stabilirea paternitatii. 
in ... (vezi toată discuția)

andreea02	                   

Buna ziua, 
Va rog frumos sa ma lamuriti, daca se poate, in legatura cu stabilirea paternitatii pt copii din afara casatoriei. Problema este urmatoarea: am un ... (vezi toată discuția)
	                    andreea02	                   

Buna ziua, 
Va rog frumos sa ma lamuriti, daca se poate, in legatura cu stabilirea paternitatii pt copii din afara casatoriei. Problema este urmatoarea: am un ... (vezi toată discuția)

ginutzajoco	                   

buna seara , am si eu o intrebare, daca tatal nu vrea sa recunoasca copilul, eu pot sa il dau in judecata pt stabilirea paternitatii, insa cheltuielile le voi ... (vezi toată discuția)
	                    ginutzajoco	                   

buna seara , am si eu o intrebare, daca tatal nu vrea sa recunoasca copilul, eu pot sa il dau in judecata pt stabilirea paternitatii, insa cheltuielile le voi ... (vezi toată discuția)