Personalului cu atributii in administrarea creantelor fiscale locale, conf. art. 227 din C. de Porc. fiscala, li se acorda stimulente. Conf alin. 6 al art. mentionat, aceste stimulente se aproba de catre ordonatorul de credite, in speta de fata Primarul. In institutia noastra acestea au fost sistate de trei luni, cu motivarea faptului ca nu meritam. Din experienta voastra in legatura cu aceasta problema, am avea castig de cauza in instanta daca am face vreun demers in acest sens? Aveti vreo varianta cum sa-l convingem sa ne li acorde in continuare?
numai trebuie hotarare...asta era in anii anteriori.Unde scrie ca tb hotarare de consiliu?
este imperativ...A se citi art. din O.G. 92 de anul acesta si de ex. din anul 2005 si se vede de la o posta ca art. e modificat si se interpreteaza altfel!
gresit..draga consultantule!Se const fondul de 15 la % dar nu numai din amenzi aplicate de functionar ci si din executari silite,inspectii fiscale..etc.Dar apropo.daca ai lucra intr-o primarie spre ex. si ar veni toti betivii si te-ar face de ras ca de ce i-ai trimis acasa somatie...executor sau altceva...si te-ar face de ras in fiecare zi cate unul ,cum te-ai simti?Si numai spui ca tot el face scandal in vreo crasma sau acasa,..primeste amenda si noi suportam jigniri! In legatura cu amenzile acordate de functionari....e un lucru bun pt ca asa e omul daca nu e constrans un pic nu e corect,si in special romanul.Asa cum dumneavoastra incercati sa fiti corect cu patronul sau eu stiu unde lucrati..sa da-ti ex de om competent,sa execuati sarcinile ce vi s-a trasat...asa si functionarii incearca sa respecte legea si sa-si indeplineasca atributiile.Daca are de dat amenzi...apoi le da ca din asta isi ia leafa!
Stimulente
sofia1975
as dori sa stiu interpretarea unui articol din OG.92/2003 privind Codul de procedura fiscala.
4) Ministerul Economiei ”i Finan–elor ”i ... (vezi toată discuția)
Functionar hartuit
cuca21
Va rog,cat mai urgent sa ma informati cu privire la urmatoarele
aspecte:
1. In cazul in care un functionar de executie considera ca este
hartuit , agresat ... (vezi toată discuția)