avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... ucmr drepturi autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

ucmr drepturi autor

in 2007 a venit in control un reprezentant al uniunii compozitorilor si m-a amendat pentru detinerea unui tv in magazin(5pe3metri)am fost dat in judecata si pt a stiinge litigiul am platit cotizatia pe primul trimestru si am dat o declaratie pe propria raspundere ca nu mai voi utiliza tv,radio etc.Dupaaproape 5 ani imi trimit somatie de plata in valoare de 1300 ron(390remuneratie +910 penalitati).Pe respectivul inspector nu stiu daca il mai pot gasi ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 01:24, 24 Octombrie 2011
Le raspundeti la somatie si le explicati de ce nu veti plati – anexati copie dupa hotararea judecatoreasca si copie dupa chitanta care dovedeste ca ati platit atunci ce era de platit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor loremaria loremaria Stiti cumva trebuie facute ceva demersuri pentru a putea pune muzica intr-un magazin (radio sau cd-uri)? Exista vreo taxa pe care trebuie sa o platim? ... (vezi toată discuția)
Executare cristian16ian cristian16ian In 2008 am facut un abonament la o companie de telefonie .In 2009 nu am mai putut plati pentru ca am ramas fara servici.In 2010 a inceput sa ma caute ... (vezi toată discuția)
Cui platesc pt muzica??? ContSters94154 ContSters94154 am un bistro si tot apar noi \"domni\" care pretind bani pe motivul ca este muzica ambientala. am facut deja un contract si platesc pt asta la ceva uniune cu ... (vezi toată discuția)