avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutoare alimentare UE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutoare alimentare UE

buna ziua, as dori si eu sa stiu ce cantitate de ajutoare alimentare ue beneficiez tinand cont ca sunt pensionat pe caz de boala pensia mea fiind de 364 ron , si sunt si persoana cu handicap accentuat , nu vreau sa fiu nesimtit dar m-am saturat vazand pe cei ce impart ajutoare plecand cu portbagajele pline mereu , am destule cunostinte sarace si prefer sa le dau eu binenteles daca este surplus privind cantitatea ce imi este oferita drept ajutor. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 18:35, 22 Octombrie 2011
Vi se va da o sigura „portie” chiar daca va incadrati la 2 situatii.

Porţia este compusă din 13 kilograme de făină albă, 9 kilograme făină de porumb, 2 kilograme paste făinoase, 1,5 kilograme de lapte praf, 1 kilogram de biscuiţi şi 8 kilograme de orez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutoare sociale tip alimente ginacom ginacom Buna ziua!Daca am terminat perioada de somaj in februarie 2011si nu mi-am gasit un loc de munca,beneficiez de ajutoarele care se dau somerilor si ... (vezi toată discuția)
Ce va place sa gatiti? hanselline hanselline Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac? Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu ... (vezi toată discuția)
Amintiri.... Magda Staicu Magda Staicu Daca sunteti de acord , va propun sa trecem aici acele amintiri din copilarie/ adolescenta/tinerete 1, tinerete 2 , tinerete 3.... care au un parfum deosebit ; ... (vezi toată discuția)