avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... generare registru Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

generare registru Revisal

Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva? Am generat Registrul, l-am salvat dar icoana salvata era una alba, fara nici o denumire, are intr-adevar terminatia .rvs dar era alba.
Am incercat sa intru pe ea, si m-a pus sa aleg programul cu care sa se deschida.Am ales Word si acum de fiecare data cand generez Registrul, mi se salveaza in Word.
Este bine, sau nu trebuia sa aleg programul Word? Cum pot modifica sa imi apara ca la inceput daca nu este bine cu Word?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nicotorok , utilizator 20:23, 13 Noiembrie 2011
Mii de multumiri!!
Este vreo problema daca nu le-am introdus,le introduc acum si le transmit?
nicotorok a scris:

Mii de multumiri!!
Este vreo problema daca nu le-am introdus,le introduc acum si le transmit?



Introduceti-le si transmiteti-le cat mai repede posibil ... acest lucru trebuia sa fie facut macar pana la 31.10.2011 ...
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import baza de date registru non revisal econo econo O societate utilizeaza registrul salariatilor din alta aplicatie decat cea din Revisal. As vrea sa import baza de date registru non revisal.xml in aplicatia ... (vezi toată discuția)
Revisal modificat 16.08.2011 Irmuresan Irmuresan Imi spune si mie cineva, va rog, cum se genereaza fisierul xml in noua forma de revisal? (vezi toată discuția)
Transmitere revisal nou denisa2011 denisa2011 am instalat noul revisal am completat salariile tuturoar salariatilor activi, si am suspendat pe unul art.51 lit.a acum ce trebuie sa fac sa le salvez pe toate ... (vezi toată discuția)