CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Carmen  Muraru 
	    	Avocat

Carmen  Muraru 
	    	Avocat	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Sotul meu a facut o delapidare de 30.000 lei si un imprumut f mare la o banca , folosindu-se de semnatura mea, falsificand-o. As dori sa fac partajul foarte repede, dar acest lucru nu stiu daca e posibil inainte de divort. V-as ruga mult sa-mi spuneti daca exista vreo posibilitate de a face acest lucru si cum trebuie procedat.
Va multumesc anticipat!
~ final discuție ~
 crystyna2000	                   

se poate considera un divort finalizat in conditiile in care partajul nu s-a efectuat inca?
se poate recasatori una din partile implicate ?Daca da, cum va ... (vezi toată discuția)
	                    crystyna2000	                   

se poate considera un divort finalizat in conditiile in care partajul nu s-a efectuat inca?
se poate recasatori una din partile implicate ?Daca da, cum va ... (vezi toată discuția)

tacoprodmusic	                   

bunurile obtinute inaintea casatoriei pot fi urmarite de creditori?
mentionez ca m-am casatorit in iunie 2011
va rog ajutati-ma cu un raspuns (vezi toată discuția)
	                    tacoprodmusic	                   

bunurile obtinute inaintea casatoriei pot fi urmarite de creditori?
mentionez ca m-am casatorit in iunie 2011
va rog ajutati-ma cu un raspuns (vezi toată discuția)

the mark	                   

Buna seara,in urma cu 3 ani sotia unui coleg a fost plecata sa munceasca in Spania unde a reusit sa faca un imprumut de nevoi personale ,imprumut de care sotul ... (vezi toată discuția)
	                    the mark	                   

Buna seara,in urma cu 3 ani sotia unui coleg a fost plecata sa munceasca in Spania unde a reusit sa faca un imprumut de nevoi personale ,imprumut de care sotul ... (vezi toată discuția)