avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Serviciu VoIP , de tip resell , lamurire autorizatii / ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Serviciu VoIP , de tip resell , lamurire autorizatii / practica

Pe scurt :
Se da o firma care ofera un serviciu de tip VoIP clientilor sai (folosind o aplicatie de pe calculator , acestia pot suna in orice retea din romania ).
Fiecare din cei 3 mari operatori de telefonie mobila din romania ofera o sumedenie de minute in retea .
Aplicatia de pe calculator transfera apelul prin cartela potrivita , pentru reducerea costului/minut al utilizatorului.

De pe site-ul ANCOM nu am inteles mai nimic , iar intrebarea mea este , ce fel de autorizatie este necesara pentru un astfel de serviciu , si daca este nevoie sa incheiem contracte cu fiecare din operatorii de telefonie mobila (care ar putea fi relativ deranjati de acest serviciu ) ?

Alte discuții în legătură

Companie telefonica de long distance Solaris3355 Solaris3355 Salut. M-ar interesa sa aflu numele unei companii telefonice din SUA care se ocupa cu convorbiri internationale fiindca vreau sa imi sun parintii din Romania. ... (vezi toată discuția)
Reziliere abuziva contract de telefonie mobila dgeorgescu dgeorgescu Acum 3 luni am incheiat un abonament nelimitat la un operator de telefonie mobila. In contractul incheiat intre mine si ei se specifica faptul ca sunt minute ... (vezi toată discuția)
Factura uriasa la tel mobil datorita traficului de date EIA EIA Sunt titularul unui abonament de telefonie la O*****. Telefonul a fost folosit de fica mea in varsta de 10 ani (am si declarat-o pe situl lor ca ... (vezi toată discuția)