avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrerupere contract de munca/concediu fara salar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrerupere contract de munca/concediu fara salar

Sunt in prezent angajata la o firma pe perioada nedeterminata. Am primit o alta oferta pentru un loc de munca, dar cei de acolo, conform politicii firmei fac pentru inceput contract de munca pe perioda determinata de 3 luni. Ca sa nu risc, as vrea sa fac o intrerupere pentru cele trei luni/concediu fara salar la firma de baza, pana in momentul cand voi fi foarte sigura ca am contractul pe perioada nedeterminata in partea cealalta. Este posibil din pct. de vedere legal, fara sa fiu prinsa ? Care ar fi modalitatea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:47, 26 Octombrie 2011
Exista posibilitate ca dupa expirarea celor 3 luni sa ramaneti fara loc de munca ... prin urmare, la actualul angajator faceti cerere de CFP pentru acea perioada ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcina in timpul contractului pe durata determinata andreeaned andreeaned Buna ziua.Lucrez de 7 ani la o societate fara intrerupere avand contractul pe perioada nedeterminata.Am o oferta de lucru la alta firma multinationala pe ... (vezi toată discuția)
Contract perioada determinata danacristina danacristina Buna ziua, Am fost in somaj in perioada 01.08.2009-31.08.2010 iar acum sunt salariata la o firma unde lucrez pe perioada determinata de la 01.09.2009 ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa expirarea unui contract pe durata determinata kurti kurti Buna seara,am o intrebare am lucrat 7 luni fara intrerupere la o firma cu contract pe durata determinata.Inainte de aceste 7 luni am lucrat la alta firma. Am o ... (vezi toată discuția)