avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu medical dupa indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu medical dupa indemnizatie crestere copil

pe 27 oct trebuia sa incep serviciul dar mi-am fracturat piciorul si sunt opereta perioada de recuperare intre 3-5 luni.de la resurse umane mi s-a spus sa duc conced medical initial incepand cu data de 27 oct exact cand trebuia sa incep serv, si dupa aceea sa urmeze conced medical in continuare.intrebarea mea este ce suma de bani voi primi pe perioada cand sunt in acest conced medical?
tinand cont ca indemnizatia mea e in suma de 758lei.
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: klaudia772001 , utilizator 17:35, 26 Octombrie 2011
Vei primi suma pe care o ai trecuta in CIM impozitat conf. legii si nu dupa indemnizatie pentru ca tu cu data de 27 esti platita de angajator cu salariul pe care l-ai avut cand ai plecat in concediul de 2 ani.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Octombrie 2011
klaudia772001, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj dupa incheierea contractului individual de munca pe perioada determinata? cri-mary cri-mary buna ziua, am lucrat pe perioada determinata 2 ani in locul unei mamici care a fost in postnatal,iar ulterior a mai nascut o fetita, dar angajatorul nu imi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu medical stohanov stohanov Buna ziua! Sunt profesor pensionat cu grd. III de invaliditate si lucrez cu1/2 norma in aceeasi institutie.In lunile iulie si august am fost in concediu de ... (vezi toată discuția)
Reluarea somajului si intrarea in concediu medical speranta1977 speranta1977 Buna ziua, In data de 9.06.2016 am fost la somaj pentru a depune actele de reluare intrucat intrerupsesem o luna de zile pentru efectuarea unui contract de ... (vezi toată discuția)