avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sunt obligata ??
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sunt obligata ??

Buna! Eu am fost plecat cu toata familia din tara pe mai multe luni si am facturi la intretinere cu zero persoane si am de platit pe luna in jur la 20 ron as dori sa stiu daca sunt obligata prin lege sa platesc ..Pe facturii sunt salariile de administratie salar pt femeia care face curatenie si inca fond de reparatii >Va rog sa-mi raspundeti >Multumesc
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 12:35, 29 Octombrie 2011
@Ben46
Femeia de serviciu are salariu ca si administratorul, ca si alti angajati. Salariile se impart pe cota-parte indiviza, fara exceptie.
Femeia de serviciu spala si marura suprafete, nu oameni (locatari).
O fi , corect ar fi sa nu plateasca fiindca nu face mizerie pe casa scarilor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata caldura ivanvintilica ivanvintilica Locuiesc intr-un bloc racordat la incalzirea in sistem centralizat. Pe tronsonul unei scari in care am si eu apartamentul sunt singurul care am centrala ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o situatie la asociatia de proprietari. in sedinta ... Violeta88 Violeta88 Buna ziua! Am o situatie la asociatia de proprietari. In sedinta toti locatarii prezenti (64%) au votat ca impartirea salariului femeii de serviciu sa se ... (vezi toată discuția)
Calcul administratie Buzdugan65 Buzdugan65 Cum se calculeaza suma platita pentru salariul administratorului de bloc ,cea datorata femeii de serviciu la suprafata apartamentului sau la numarul de ... (vezi toată discuția)