avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Presedintele CSM, Horatius Dumbrava, a declarat ca va ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Presedintele CSM, Horatius Dumbrava, a declarat ca va analiza in CSM situatia barourilor paralele si va da un raspuns institutional

"Intrebat de reporterii Lumeajustitiei.ro daca are de gand sa transeze odata scandalul privitor la practica neunitara din instante si parchete vizavi de acceptarea avocatilor noilor structuri, presedintele CSM, Horatius Dumbrava, a precizat ca va studia problema si va da un raspuns institutional in viitorul apropiat. Horatius Dumbrava a adaugat ca nu cunoaste prea multe detalii despre noile barouri, dar ca se va informa si s-a aratat mirat ca la Inalta Curte sunt primit avocati ai noilor structuri."

De parca nu ar sti care este situatia...
Ce o mai lalaie atata , sa rezolve odata si gata!

Mai multe pe link-ul de mai jos:


[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 21:08, 5 Noiembrie 2011
Pentru protectia legalitatii practicarii profesiei, impreuna si cu celelalte institutii ale statului cu competente in domeniu, trebuie, cu necesitate, sa fie efectuata clarificarea transanta, fara jumatati de masura, a singurei modalitati legale de practicare a acestei nobile si frumoase profesii de avocat !
=D>=D>


Alta calda : Presedintele Curtii de Apel Bucuresti, judecatorul Dan Lupascu, a semnat, marti, un protocol de colaborare cu decanul Baroului Bucuresti, Ilie Iordachescu .

Toate ca toate dar comentariile ... urmaritile pe link-ul:

[ link extern ]

P.S. : Comentariile contin replici DEOCHIATE , citirea lor indelungata va pot starni hohote de ras!
Mie, comentariile respective, mi-au starnit repulsie. Oare asa vorbesc intelectualii si cand stau fata in fata?
Au schimbat legea de cateva ori, fac protocoale inutile si tot nu recunosc ca alimenteaza structuri desfiintate de Gh. Gh. Dej.Sunt neputinciosi in fata valului care-i ameninta. Suntem 5000....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreun dezavantaj daca dau examen in baroul paralel? Geani_geani Geani_geani As vrea sa stiu care sunt diferentele intre cele doua barouri. Unchiul meu are cabinet individul si daca as promova examenul de admitere mi-as putea face ... (vezi toată discuția)
Refuz desemnare avocat de catre decan tobescu tobescu Buna ziua, as avea o întrebare multumesc pentru raspunsurile Dvs. O prietena de a mea a obtinut \"asistenta juridica gratuita si totala\" de la judecatorie ... (vezi toată discuția)
Barouri marciuc marciuc ce parere aveti despre unbr-unbr traditional? (vezi toată discuția)