avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - numele, dupa casatorie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - numele, dupa casatorie

Sunt un PFA nou infiintat . Cerificatul constator a fost eliberat in data de 26 septembrie. Speta este ca in luna august m-am casatorit iar CI nou mi-a fost eliberat de la Politie cu data de 15 septembrie. Toate actele de PFA sunt pe vechiul nume . Este obligatoriu sa imi schimb acum si actele de PFA ( implicit si denumirea PFA )pe noul nume sau pot functiona pe vechiul nume ? Trebuie sa anunt la registrul comertului modificarea ?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:18, 29 Octombrie 2011
Aveti obligatia conform Legii nr. 26/1990 privind registrul comertului sa anuntati in termen de 15 zile de la momentul cand a intervenit vreo modificare sa faceti mentiunile cuvenite si in registrul comertului. Pentru aceasta va trebui sa depuneti o copie dupa noul act de identitate si copie dupa certificatul de casatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant - schimbare nume firma, asociati si administratori Laura Stefan Laura Stefan Buna! In cazul unui SRL care si-a schimbat denumirea, actionarii si administratorul in februarie 2010, cum se procedeaza cu bilantul pe anul 2009 . Mai ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume asociat simultan cu cesionare parti eugen82 eugen82 Un srl are doi asociati X majoritar si Y cu 5%. Y fiind defapt asociata, de la ultima modificare a actului constitutiv cu ani in urma si-a schimbat numele in ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume administrator srl cristina189 cristina189 buna ziua,am si eu un SRL,de curand m-am casatorit si trebuie sa-mi schimb numele(de fata),eu fiind administratorul firmei,ce acte imi trebuiesc si cam cat ... (vezi toată discuția)