ContSters22713 
	    	Utilizator

ContSters22713 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Laura Stefan	                   

Buna!
In cazul unui SRL care si-a schimbat denumirea, actionarii si administratorul in februarie 2010, cum se procedeaza cu bilantul pe anul 2009
. Mai ... (vezi toată discuția)
	                    Laura Stefan	                   

Buna!
In cazul unui SRL care si-a schimbat denumirea, actionarii si administratorul in februarie 2010, cum se procedeaza cu bilantul pe anul 2009
. Mai ... (vezi toată discuția)

eugen82	                   

Un srl are doi asociati X majoritar si Y cu 5%.
Y fiind defapt asociata, de la ultima modificare a actului constitutiv cu ani in urma si-a schimbat numele in ... (vezi toată discuția)
	                    eugen82	                   

Un srl are doi asociati X majoritar si Y cu 5%.
Y fiind defapt asociata, de la ultima modificare a actului constitutiv cu ani in urma si-a schimbat numele in ... (vezi toată discuția)

cristina189	                   

buna ziua,am si eu un SRL,de curand m-am casatorit si trebuie sa-mi schimb numele(de fata),eu fiind administratorul firmei,ce acte imi trebuiesc si cam cat ... (vezi toată discuția)
	                    cristina189	                   

buna ziua,am si eu un SRL,de curand m-am casatorit si trebuie sa-mi schimb numele(de fata),eu fiind administratorul firmei,ce acte imi trebuiesc si cam cat ... (vezi toată discuția)