avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ramane in pronuntare pe 04.11.2011
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ramane in pronuntare pe 04.11.2011

Buna ziua tuturor.Joi am avut a doua infatisare la procesul penal,in care sant acuzat de contrabanda cu tigari si aderare la un grup infractional organizat.In dosar santem trimisi in judecata 9 persoane.Mentionez ca am stat pe arest preventiv 56 de zile si acum sant eliberat provizoriu sub control judiciar.
Acuma joi,6 dintre noi am mers pe recunoasterea rechizitoriului(desi nu e adevarat totul asa cum e mentionat in rechizitoriu),ca sa beneficiem de o reducere a pedepsei cu 1/3.Sper sa iau o pedeapsa cu suspendarea executarii.
Sant la prima abatere,sant casatorit,am o fetita de 6 luni,am studii superioare,lucrez(am facut copii si le-am administrat la dosar)
Vreau sa aud pareri despre situatia asta...ce credeti ca se va intampla?
Cel mai recent răspuns: ContSters201986 , utilizator 16:42, 21 Februarie 2012
Buna ziua tuturor.La Botosani am luat 2 ani si 6 luni cu executare......Mor.....Avocata a spus sa platesc ceva din prejudiciu si sa facem apel la Suceava.Astept comentariile domniilor voastre.Din pacate nu pot sa mai scriu mai mult ca sant intr-o stare ......
Exercitati toate caile de atac. Nu disperati, importanta e hotararea definitiva, sigur va fi cu suspendare. Sa reveniti cu un mesaj.
Succes!
Va multumesc tuturor pt incurajari.Credeti-ma ca imi vine sa plang,sa urlu!!! Cu asta ma culc,cu asta ma trezesc.Nu mai rezist...Ma mai linistesc mesajele dumneavoastra de bine.Sa deie Dumnezeu sa fie cu suspendare.
Si eu va doresc sa aveti mult noroc si instanta de apel sa va dea o pedeapsa cu suspendare.
Desi va inteleg disperarea prin care treceti trebuie sa faceti un efort si sa va ganditi ca poate exista si o pedeapsa cu executare (poate o sa va mai ia din pedeapsa), iar daca va fi asa fiti tare tocmai pt familia dvs.
Mult succes va doresc
Am vorbit azi cu doamna avocat si mi-a spus ca pedeapsa aceasta nu are cum sa ramana in picioare la apel pentru ca partea civila oricum are multe lacune,dar a cerut in instanta ca prejudiciul sa se plateasca in solidar.Doi dintre noi au luat o pedeapsa cu suspendare si noi trei am luat fiecare 2,6 ani.Poate nici nu a deschis dosarul doamna judecatoare!Nu inteleg ,in loc sa ne puna proprire pe salariul fiecaruia dintre noi cei care am mers pe art 320/1 si sa luam o pedeapsa cu suspendare,statul prefera sa cheltuiasca bani cu noi pe penitenciar .....Poate acolo sus ma iubeste si pe mine cineva si o sa iau totusi o suspendare,chiar si sub control judiciar.Oare mai exista executarea pedepsei la locul de munca?

Alte discuții în legătură

O hotarare eronata claudiadiana claudiadiana in prima instanta am obtinut suspendare,dar apelul a schimbat cursul. pt. ucidere din culpa sotul meu a primit o pedeapsa de 3 ani inchisoare.nu inteleg cum a ... (vezi toată discuția)
Apel. am primit o pedeapsa de 2 ani si 11 luni cu suspendare ... Laura 3l3na Laura 3l3na Am revenit. Am primit o pedeapsa de 2 ani si 11 luni cu suspendare si munca in folosul comunitatii de 90 de zile iar persoana vatamata a renuntat la ... (vezi toată discuția)
Accident rutier liliana84 liliana84 Buna seara Sotul meu a avut un accident rutier anul trecut soldat cu moartea unui om si distrugerea partiala a unui gard.Ne-am inteles cu partile vatamate si ... (vezi toată discuția)